söndag 15 april 2012

I morgon åker vi!

Har ni packat passet? Och försäkringskassekortet? Sköna skor? Och solbrillor?

I morgon klockan nio träffas vi på Kallax för vad som förhoppningsvis blir en mycket minnesvärd resa. Resdagen blir lång med några timmars väntetid på Arlanda då vi hinner äta lunch och strosa lite i butiker. Har man inte hunnit äta på Arlanda finns det mat att köpa på planet.

Vi landar i Madrid runt 19.00 och då har vi fyra timmars väntan på den stora flygplatsen innan vi lyfter igen mot Sevilla. På Madrids flygplats hinner vi äta en lite sen middag. Där finns allt från McDonalds till finare tapasbarer. Alla kan nog hitta något som passar smak och plånbok.

På Sevillas flygplats blir vi hämtade av en buss som tar oss till vandrarhemmet. Där finns både lakan och handdukar. Vi får också en enkel frukost på morgonen.

Under tisdagen och onsdagen kommer vi att promenera runt i Sevilla och se på sevärdheter. Tänk på att ha sköna skor och var utrustad med vattenflaska (gissningsvis finns en automat där man kan köpa flaskvatten på vandrarhemmet). Vi kommer att tjata på alla om att se till att köpa och dricka mycket vatten. Vi äter lunch tillsammans på tisdagen.

Cecilia och jag kommer att kunna nås på mobilerna under hela resan. Se till att ha tagit våra nummer så att ni kan nå oss om ni behöver. Av förklarliga skäl lägger jag inte ut något mobilnummer här på webben...

Vädret ser ut att vara på vår sida: vi verkar ska få sol och ca 20 grader alla dagar - perfekt!

Hasta mañana chicos! /Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar